Důvody, proč nemít v kuchyni mikrovlnnou troubu
Na základě výsledků od švýcarských, ruských a německých vědeckých klinických studií už není možné ignorovat mikrovlnnou troubu v našich kuchyních.
Na základě výzkumů i tohoto pokusu člověk nemůže zakončit článek jinak než tímto:
Lidské tělo nedokáže zpracovat neznámou formou produktu vytvořenou v mikrovlnce.
Mužská i ženská produkce hormonů je častou konzumací jídla z mikrovlnky pozměněna.
Efekty jídla z mikrovlnky na tělo jsou dlouhodobé a permanentní.
Minerály, vitamíny a další výživné složky v jídle z mikrovlnky jsou změněny nebo je jejich množství snížené, takže tělo z nich dostane jen málo či dokonce nic. Ty pozměněné tělo absorbuje, protože je nedovede rozložit.
Opakované trávení jídla z mikrovlnky způsobuje deficity imunitního systému přes lymfatické uzliny a změnu krevního séra.
Podle uvedených výzkumů konzumace také způsobuje ztrátu paměti a koncentrace, emocionální nestabilitu a pokles inteligence.